IPhone X bliver endnu et mega-hit

Der er lagt op til endnu en bestseller, når Apple lancerer deres nye topmodel, iPhone X. Rigtig mange ting er forbedret, og den forøgede pris giver pludselig mening, når man undersøger de mange nye muligheder og fordele. Er man iPhone-nørd vil man helt sikkert blive begejstret for produktet. Læs mere i artiklen.

Endelig er det tid igen, og det er svært at skjule begejstringen, når man hører om den nye iPhone X. IPhone 7 og 7 Plus erstattes af 8 og 8 Plus, hvilket er små opgraderinger til de i forvejen stærke telefoner. Det er dog en helt anden sag, når vi taler om den nye iPhone X, som er en helt ny model på markedet, som får de fleste til at stoppe op og lade sig begejstre.

Der er både forbedringer i de små detaljer og nye muligheder ved iPhone X, som i øvrigt kommer på 10. året for den allerførste iPhone-lancering. Vi vil kigge lidt nærmere på nogle af dem her.

Bedre skærm

Det er altid værd at kigge på skærmen, når der kommer en ny iPhone på markedet, for Apple er specialister i at forbedre netop den slags. Den nye iPhone X er udstyret med en OLED-skærm, som faktisk produceres af den største konkurrent på smartphone-markedet, Samsung. Skærmen er bedre og mere lækker at se på, og der er bestemt en stor forskel fra de tidligere iPhones på den front.

Vildere kamera

Kameraet er selvfølgelig også forbedret, og de to dele er placeret ovenfor og under i stedet for på en række. Detaljerne har været i fokus, og der er blandt andet mulighed for at tage ekstremt gode portrætbilleder, ligesom det hele generelt er blevet en tand skarpere på iphone X. Det er også værd at nævne, at kameraet mere og mere ligner de professionelle. Dvs. at det ikke blot er skarpt, men at billeder får de samme klare detaljer.

Genkender dit ansigt

De fleste kender funktionen, hvor man kan låse sin telefon op ved hjælp af et fingeraftryk. Det er hurtigt blevet en velkendt detalje, som dog allerede nu skiftes ud af noget endnu smartere. Den nye iPhone X leveres nemlig med en ansigtsgenkender, så du blot skal kigge på din telefon for at låse den op. En supersmart funktion, som vil være alt andet end overflødig for dem, som går op i nye detaljer. Dette er måske den allerstørste forskel i den nye model.

Farvel til hjem-knappen

Og dog. Der er længe blevet talt om hjem-knappen, som muligvis skulle fjernes, og nu er det så endelig sket. For nogle er det nok vemodigt, imens andre kan se, at det er langt smartere uden. Hjem-knappen er et kendetegn for iPhone, men den bliver altså nu fjernet, hvilket giver bedre plads på selve skærmen.

De mange touch-muligheder betyder da også, at man ikke kommer til at savne knappen, selvom nogle af de største iPhone-elskere nok lige skal vænne sig til, at de ikke blot kan trykke på den, når telefonen er på vej op ad lommen.