Find de bedste Black Friday tilbud i 2016 online

Hvis du som så mange andre også er blevet bidt af Black Friday konceptet, så har du noget at se frem til i 2016. Det forventes nemlig at Black Friday i 2016, bliver den største hidtil. Allerede på nuværende tidspunkt hvor denne artikel skrives, er volumen så høj på søgeordene der relaterer sig til Black Friday, at det længe overskygger 2015. Derfor har du også som forbruger en rigtig god mulighed for at spare en masse penge ved at handle på Black Friday.

De bedste tilbud finder du online

Der er ingen tvivl om at fordi man i online butikker har mulighed for at holde priserne nede i forhold til de fysiske butikker, at du vil kunne spare langt flere penge ved at handle online på dagen. Derudover så slipper du også for den massive menneskemængde der vil være at finde i gaderne. I stedet kan du sidde derhjemme i ro og mag og hamstre alle de gode tilbud.

Hvis du er i tvivl om hvordan du finder frem til de bedste tilbud online, så er det oplagt at gå jagt efter en hjemmeside der har lavet en god oversigt over de forskellige butikker der holder Black Friday i 2016. En af de absolut bedste er Blackfridaydanmark.dk, som i 2016 har det mest overskuelige overblik over Black Friday. Her kan du nemt og hurtigt sortere på de forskellige kategorier, se trustpilot rating og rabatter direkte på siden. Dette gør det noget nemmere for dig som forbruger at finde ud af om en butik er værd at handle i.

Der findes mange andre sider der også gør et ok job, men de mangler generelt set alt den supplerende info, som ovenstående har gjort noget ud af at indhente. Derfor anbefaler vi at du tager et kig på denne side først.

Hvad kan du shoppe på black Friday og til hvilke formål?

Der er masser af forskellige ting du kan shoppe på Black Friday, da langt størstedelen af de danske handelsvirksomheder har fået øjnene op for Black Friday som en god mulighed for at omsætte for mere, samt introducere nye kunder til deres virksomhed. Der er nemlig god mulighed for virksomhederne at bevare at godt forhold til de kunder der slår et smut forbi dagen. Derfor vil du også se butikker som holder virkelig gode tilbud, da de ikke er så interesserede i meromsætningen, men mere i det efterfølgende forhold de kan udvikle til dig som kunde. Gør virksomhederne en tjeneste og skriv dig op til deres nyhedsbrev, som tak for den gode rabat! Det er med til at holde traditionen i gang, og vil uden tvivl kun medføre endnu bedre rabatter til næste år!

Et par tips til hvordan du shopper bedst på dagen

  • Hav ønskesedler til julegaver parat
  • Noter dig ting du godt kunne tænke dig at købe
  • Tjek op på rabatter på dine favorit shops i god tid forinden
  • Husk at sammenligne priser på tværs af shops

Der er masser af gode tilbud at hente på Black Friday i 2016, så det er bare med at være på pletten, når der 00.01 den 25. november 2016, bliver lukket op i de mange danske butikker.