De dyreste gaver i verden

Vi har sat os for at finde de dyreste gaver i verden. Vi snakker ikke om alverdens dyre biler, men vi snakker helt almindelige gaver, som “alle” ville være i stand til at give, på et eller andet tidspunkt i deres liv. Det bliver dyrt, lækkert og ikke mindst sjovt. Vi har fundet 3 af de dyreste gaver, så læs med hvis du gerne vil imponere dine omgivelser.

En tur i rummet h3

En tur i rummet er faktisk en gave, som man kan købe i Danmark. Du kan købe oplevelsesgaven her. Det er naturligvis ikke den mest populære oplevelsesgave i Danmark, men ikke desto mindre er det nok en af de gaver, som man aller helst ville have. Dog er det uvidst, om den nogensinde er blevet givet. Det virker ikke som et beløb, man kunne tænke sig at give til andre umiddelbart. Prisen for en smut tur til rummet lyder nemlig på 575.000 kroner. Du kan som sagt købe den på det ovenstående link.

Louis Vuitton Skateboards

Normalt ville det være muligt at købe et skateboard, men hvis det skal være fra Louis Vuitton, skal det ikke nødvendigvis være sådan. Skateboardet er selvfølgelig godt designet og i forholdsvist god kvalitet. Om det er 3000$ dollar værd, kan man jo diskutere med sig selv. Desuden er de ikke så nemme at få fat i, så man skal være noget på jagt efter det, for at kunne give det som gave. Det ville dog være en god gave til en skater pige. Du kan formentlig også få nogle billige kopier af det, men om det bliver helt så fedt som det Louis har kunne præsterer er tvivlsomt.

Kroophold

En anden god dyr gave er et kroophold. Det kan være et sted i Danmark, men det er også oplagt at sende personen til udlandet, for at tage sit kroophold. Det er nemlig en rigtig populær oplevelsesgave, og den bliver kun mere populær, som internettet finder sin vej til danskernes hjerte. Ikke desto mindre er det faktisk også en god gave at give, hvis du selv gerne vil afsted. Det kan nemlig være oplagt selv at tage med på disse ture. Derfor anbefaler vi dig, at give en sådan gave, hvis du for eksempel har i sinde at invitere en pige ud, eller du gerne vil have noget kvalitetstid med dine børn.